Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » 2014 » Вересень » 26

Білий колотий кусковий цукор

Маса нетто: 250 г                                              Ціна: 8,50 грн.

 

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 427 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

Кандіс на паличці 

Індивідуальна упаковка

Маса нетто: 50 г                                                Ціна: 9.50 грн.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 338 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

Малина (крупнокристаліний цукор)

Унікальна технологія, дозволяє отримати суміш крупнокрісталіческого цукру з шматочками натуральних ягід.

Маса нетто: 100 г                             & ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 324 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

Полуниця ( крупнокристалічний цукор)

Унікальна технологія, яка дозволяє отримати суміш крупнокриста-лічного цукру з шматочками натуральних ягід.

Маса нетто: 100 г & ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 387 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

ВИШНЯ (крупнокристалічна)


Унікальна технологія, дозволяє отримати суміш крупнокристалічного цукру з шматочками натуральних ягід.

Маса нетто: 100 г     & ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 374 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

DEMERARA трост. кристалічний, пісок 

Демерара - це різновид тростинного цукру, який отримав своє ім'я за назвою округу і річки, які знаходяться в Південній Америці, державі Гайана. Спочатку цукор Демерара надходив тільки звідти. На вигляд кристали цукру великі й тверді, мають золотисто-бурий колір. Буроватая забарвлення і особливий живий аромат і смак пояснюються домішкою меляси - обволікаючої кристали темно-бурої сиропообразной рідини зі своєрідним запахом.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 349 | Додав: Ruslan91 | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)