|
Головна » Кава Арабіка
Зелена кава
Арабіка Бразилія Сантос - це найвідоміший сорт бразильської арабіки. Смак насичений, помірно-кислий, з солодкими нотками і відтінками сухих спецій. Аромат тонкий, сбалансований. Напій, отриманий з цього сорту, має м'який, приємний смак. Бразилія Сантос надає напою м'який аромат, смачну насиченість і помірну кислотність. Цей вид кави відрізняється особливою м'якістю, стабільністю смаку, кавовим характером, не має ніяких сторонніх відтінків. Сорт рекомендується для тих, хто не любить екзотику, а віддає перевагу класичній каві. Маючи гарну насиченість, оксамитову консистенцію, стабільність та м'якість смаку, ця кава вражає
...
Читати далі »
|
Бразилія Сантос
Сантос - це найвідоміший сорт бразильської арабіки. Смак насичений, помірно-кислий, з солодкими нотками і відтінками сухих спецій. Аромат тонкий, збалансований. «Бразилія Сантос» відрізняється особливою м'якістю, стабільністю смаку, помірної кислотністю. Цей сорт рекомендується для тих, хто екзотиці віддає перевагу класичній каві.
...
Читати далі »
|
Індія Плантейшн АА
«Індія Плантейшн АА» - це арабіка вищої якості з міцним багатим смаком і шоколадним післясмаком, а іноді і з унікальним ароматом індійських спецій - гвоздики, кардамону і перцю. Має низьку кислотність. Легка гірчинка і оксамитовий смак цього сорту давно полюбилися цінителям в усьому світі. Ніжний і багатий, злегка кислуватий, з винним присмаком індійський кави добре доповнює інші сорти кави. Чудово підходить для будь-якого часу дня.
...
Читати далі »
|
Колумбія Ексельсо
«Колумбія Ексельсо» - це, мабуть, найпопулярніший у світі сорт колумбійської арабіки, з добре збалансованим смаком, тонким, приємним, гармонійним ароматом і більшою кислотністю, ніж «Колумбія Супремо». У смаку готового напою переважають ноти кориці і мигдалю, в післясмаку - легка фруктова кислинка, в ароматі - пряні, шоколадно-горіхові. Ця кава чудово поєднується з молоком і вершками.
...
Читати далі »
|
Сальвадор
Сальвадорська арабіка - це легкий і ніжний кави, якому притаманні гарна кислотність, ніжний смак і ледь помітний, але різноманітний аромат. Смак легкий, м'який, з вершковим відтінком і шоколадними нотами, розкривається поступово, від ковтка до ковтка. Дивним чином в цьому сорті поєднується слідкувати-квітковий аромат з присмаком какао. У роті залишається квіткове післясмак з добре помітним фруктовим присмаком. У злегка остиглому напої з'являється дуже приємний м'який присмак мигдалю.
...
Читати далі »
|
Танзанія АА
«Танзанія АА» - чудовий сорт африканської арабіки, вирощується в тропічних високогірних лісах південного схилу гори Кіліманджаро. За смаком схожий на кенійську каву, але з багатшим і витонченим смаком і з меншою кислотністю. Урожай проходить первинну мокру обробку. Готовий напій «Танзанія АА» відрізняється насиченим, збалансованим солодкуватим смаком з легкою фруктовою кислинкою і м'яким, вишуканим ароматом. Чудово доповнить будь-яку високоякісну суміш, а в чистому вигляді задовольнить будь-якого гурмана.
...
Читати далі »
|
Нікарагуа
Всенародна любов робить тутешній сорт кави особливим. Арабіка «Нікарагуа» володіє неперевершеним яскраво вираженим букетом середньої наси
...
Читати далі »
|
Ефіопія Мокко
Ця кава вирощується на гірських плато південної Ефіопії на висоті 1500 м. Збирається і обробляється виключно вручну. «Ефіопія Мокко»
...
Читати далі »
|
Індія Монсунд Малабар
Вирощують цю каву на кавових плантаціях Індії, розташованих на плоскогір'ях південних районів Малабара. У всьому світі «Монсунд Малабар» визнаний експертами кр
...
Читати далі »
|
Ефіопія Сидамо
Арабіка «Ефіопія Сидамо» відноситься до кращих світових сортів кави, будучи одним з найбільш м'яких і ніжних сортів арабіки, що виростають в Ефіопії. Знавці особливо цінують в «Ефіопія Сидамо» особливий винний присмак з фруктовим відтінком, більш яскраво виражений і насичений в порівнянні з іншими ефіопськими сортами. В ароматі відчуваються ноти бергамоту, абрикосові та чорничні тони, а також відтінки ванілі і какао. Настій густий, для післясмаку характерні відтінки ароматів підсмаженого хліба, карамелі, троянди і свіжих вершків.
...
Читати далі »
| |
|