|
Головна » Червоний чай
Чженшань Сяочжун (Лапсанг Сушонг)
Так званий «копчений чай» родом з провінції Фуцзянь. Виготовляється з досить грубого крупного листа і дійсно коптиться в диму соснової тирси, хвої та шишок. При заварюванні коричнево-червоне листя дає темно-рубіновий колір настою з насиченим, злегка пряним смаком і неповторним ароматом з деревними, димними, горіховими, карамелевими і імбирними нотами.
|
Дянь Хун Гунфу Ча (Золотий Юньнань)
Високоякісний червоний чай з провінції Юньнань. Для виробництва цього сорту збирають молоде чайне листя і бруньки, які не розкрилися. Темно-золотистий, прозорий настій готового напою радує оксамитовим смаком з м'яким медовим післясмаком і тонким ароматом з нотами сухофруктів.
...
Читати далі »
|
Дяньхун (2014)
Один з найвідоміших китайських червоних чаїв родом з провінції Юньнань. Для виробництва Дяньхун використовуються виключно бруньки з молодим, ледь розкрившимся листям. При заварюванні добре скручені, темні листя розкривають унікальний деревно-фруктовий смак, який часто прийнято вважати еталонним для всіх червоних чаїв. Аромат Дяньхун насичений і багатогранний, переважають тонкі квітково-фруктові ноти.
|
Цзінь Цзюнь Мей Весна 2014 (Золоті брови)
«Золоті брови» - це, без перебільшення, найкращий червоний чай з неймовірно багатим і багатогранним смаком і ароматом. Самі верхні листки і чайні бруньки для виробництва цього сорту збираються в горах Уїшань (північ провінції Фуцзянь) на висоті 1,700-1,800 метрів. М'який, глибокий смак і аромат Цзінь Цзюнь Мей змінюється від заварки до заварки, відкриваючи нові грані і всілякі фруктові, медові, деревні і квіткові відтінки.
...
Читати далі »
| |
|