Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » Червоний чай

Чженшань Сяочжун (Лапсанг Сушонг) 

  Так званий «копчений чай» родом з провінції Фуцзянь. Виготовляється з досить грубого крупного листа і дійсно коптиться в диму соснової тирси, хвої та шишок. При заварюванні коричнево-червоне листя дає темно-рубіновий колір настою з насиченим, злегка пряним смаком і неповторним ароматом з деревними, димними, горіховими, карамелевими і імбирними нотами.

Категорія: Червоний чай | Переглядів: 366 | Додав: Ruslan91 | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

Дянь Хун Гунфу Ча (Золотий Юньнань)

Високоякісний червоний чай з провінції Юньнань. Для виробництва цього сорту збирають молоде чайне листя і бруньки, які не розкрилися. Темно-золотистий, прозорий настій готового напою радує оксамитовим смаком з м'яким медовим післясмаком і тонким ароматом з нотами сухофруктів.

... Читати далі »

Категорія: Червоний чай | Переглядів: 367 | Додав: Ruslan91 | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

Дяньхун (2014)

Один з найвідоміших китайських червоних чаїв родом з провінції Юньнань. Для виробництва Дяньхун використовуються виключно бруньки з молодим, ледь розкрившимся листям. При заварюванні добре скручені, темні листя розкривають унікальний деревно-фруктовий смак, який часто прийнято вважати еталонним для всіх червоних чаїв. Аромат Дяньхун насичений і багатогранний, переважають тонкі квітково-фруктові ноти.

Категорія: Червоний чай | Переглядів: 349 | Додав: Ruslan91 | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

Цзінь Цзюнь Мей Весна 2014 (Золоті брови) 

  «Золоті брови» - це, без перебільшення, найкращий червоний чай з неймовірно багатим і багатогранним смаком і ароматом. Самі верхні листки і чайні бруньки для виробництва цього сорту збираються в горах Уїшань (північ провінції Фуцзянь) на висоті 1,700-1,800 метрів. М'який, глибокий смак і аромат Цзінь Цзюнь Мей змінюється від заварки до заварки, відкриваючи нові грані і всілякі фруктові, медові, деревні і квіткові відтінки.

... Читати далі »

Категорія: Червоний чай | Переглядів: 402 | Додав: Ruslan91 | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)