|
Головна » 2014 » Жовтень » 15
Дімбула
Чудовий повністю ферментований (чорний) чай для цінителів крупнолистового цейлонського чаю. Плантації чайних кущів розташовані в районі під назвою Дімбула Валею, на висоті 1050-1650 метрів над рівнем моря. Тут в перші місяці року, коли на острові стоїть прохолодна і суха погода, з них збирають молоді, але вже повністю розкрилися чайні листи. Завдяки умов вирощування та збору чай Дімбула набуває свій неповторний характер. Скручені вздовж вузькі листочки дають достатньо міцний і дивно ароматний настій. Смак чаю насичений, з дуже делікатною терпкістю, він відмінно
...
Читати далі »
|
Дадувангала Оранж Пеко
Неповторний крупнолистовой чай чорних сортів, який ріс, дозрівав і був зібраний на плантаціях Шрі-Ланки. Якщо бути точніше, то збір врожаю відбувається на одній з найбільших і відомих плантацій - Дадувангала. Завдяки своїм властивостям після всіх етапів обробки, в готовому вигляді напій приймає темно-червоний або навіть бурий відтінок, смак якого багатий відтінками терпкості. А солодкий післясмак з неповторним яскравим ароматом подарують насолоду при чаюванні. Завдяки своїм основним властивостям чай має відмінне тонізуючу дію і сприятливо впливає на організм.
...
Читати далі »
|
Золоте Руно Колхіди
Чай чорний листовий Teahouse Золоте Руно Колхіди - це напій, який обов'язково повинен бути у кожного, хто вважає себе справжнім поціновувачем чайної церемонії! Елітний сорт чаю із сонячної Грузії виготовляється в дуже невеликих кількостях з наймолодших листочків чаю «Колхіда» - найпопулярнішого і знаменитого грузинського сорту чаю. Збирається цей чай тільки вручну, що відповідає всім світовим чайним традиціям. Бережна обробка чайного листя проводитися за спеціальною процедурою, яка розкриває все багатство аромату цього напою в кожній Вашої чашці. Всі визнают
...
Читати далі »
|
Чорний оксамит (Кенія)
Безсумнівно найсмачніший кенійський чай, вирощений на висоті 1800 метрів над рівнем моря на чайних плантаціях милім. Категорія GFBOP1, солодкий, м'яко-пряний аромат з відтінками солоду, благородний червонувато-золотистий настій і незабутній, потужний смак.

...
Читати далі »
| |
|