Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » Чорний класичний чай

Ассам (GFOP)


  Високоякісний чорний крупнолистовой чай категорії GFOP (Голден Флауері Оранж Пеко) з вмістом золотих тіпсів. Темно-коричневі, злегка пряні, дбайливо скручені листи з типсами при заварюванні розкривають чудовий квітково-фруктовий аромат з медовими нотами. Насичений терпкий смак і терпкий присмак чудово поєднуються з молоком і цукром.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чорний класичний чай | Переглядів: 328 | Додав: Ruslan91 | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

Золото Тапробани


Тапробана - давня назва острова Цейлон, що зустрічається у більшості класичних істориків і географів. Цей чай неспроста отримав таку назву, адже він ставиться до елітної категорії Голден Флауері Оранж Пеко (GFOP), що говорить про зміст великої кількості золотих тіпсів. Дивний глибокий смак, м'яка терпкість, розкішний мідно-золотистий колір настою і злегка пряний аромат - ось, мабуть, найбільш правильна характеристика цього чаю.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чорний класичний чай | Переглядів: 372 | Додав: Ruslan91 | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

Золоті тіпси Цейлону (Абсолют)


Класичний цейлонський крупнолистовий чорний чай категорії FOP (Флауері Оранж Пеко). Ніжні молоді листки і велика кількість тіпсів при заварюванні дають настільки багатий і багатогранний за смаком і ароматом настій, що першою справою хочеться додати до категорії букву F (Finest, тобто найкращий). «Абсолют» - це чай виняткової якості, яким можна і потрібно радувати себе кожен день.

Категорія: Чорний класичний чай | Переглядів: 343 | Додав: Ruslan91 | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

Heicha Dark Tea


Хейча - процес виробництва і, як наслідок, смак і аромат цього чаю настільки близький до пуеру, що часто хейча називають «зведеним братом» пуера. Вирощується хейча виключно в провінції Хунань, а історія виготовлення набагато давніша, ніж історія пуеру. Цей чай здавна вважається неймовірно корисним. Смак готового напою неймовірно насичений і багатогранний, тут і деревні, і димні, і фруктові ноти, аромат складно порівняти з чим-небудь, але в першу секунду нагадує відмінний односолодовий віскі, післясмак - довгий, м'який, благородний.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чорний класичний чай | Переглядів: 371 | Додав: Ruslan91 | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

Дарджилінг Сингбуллі (SFTGFOP1)


Зібраний в саду Сінгбуллі (Дарджилінг), цей чай заслужено отримав вищу категорію - SFTGFOP1 (Спешиал Файнест Типпи Голден Флауері Оранж Пеко). Скорочення уздовж, добірні чайне листя і золоті тіпси при заварюванні дають приємний терпкий смак, легкий аромат і світло-мідний насичений колір настою, що зазвичай свідчить про те, що чай був зібраний переважно у високогірних районах.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чорний класичний чай | Переглядів: 327 | Додав: Ruslan91 | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2