Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » Цукор і спеції

Кориця палички

Висушена кора&n ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 397 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Бадьян

В якості прянощів вживають сухі зрілі плоди бадьяна сьогодення (Illicium verum) в незмінному або молотом вигляді.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 428 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Перець білий горошок

Білий перець використають як пряність так як і чорний перець, за винятком солодких страв і напоїв. Прийнято вважати, що зі стравами з відвареного м'яса та  тіста, ця  пряність проявляє свої смакові  якості найкраще. Перець можна використовувати в цілому вигляді (горошком), а також мелений.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 424 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Гвоздика ціла

 Пряність широко використовується у всьому світі, в Європі та Азії. Крім того, її використовують в сигаретах кретек в Індонезії, рідше - в кавових барах на Заході. У кулінарії гвоздика головним чином застосовується для приготування маринадів (грибних, фруктово-ягідних, м'ясних, овочевих, рідше рибних). Суміші прянощів, в які входить гвоздика, використовується в кондитерському, рибоконсерв ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 403 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Перець рожевий горошок

Це ідеальна спеція для ніжних, делікатних і легких страв. Ним приправляють фруктові супи і десерти, морозиво, шербети, коктейлі, компоти,  алкогольні напої. Також додають в салатні соуси, маринади і розсоли. 

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 526 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Кардамон

Плоди дозрівають на третій рік і мають дуже сильний аромат з  ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 356 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2