|
Головна » Цукор і спеції
Бадьян
В якості прянощів вживають сухі зрілі плоди бадьяна сьогодення (Illicium verum) в незмінному або молотом вигляді.

...
Читати далі »
|
Перець білий горошок
Білий перець використають як пряність так як і чорний перець, за винятком солодких страв і напоїв. Прийнято вважати, що зі стравами з відвареного м'яса та тіста, ця пряність проявляє свої смакові якості найкраще. Перець можна використовувати в цілому вигляді (горошком), а також мелений.

...
Читати далі »
|
Гвоздика ціла
Пряність широко використовується у всьому світі, в Європі та Азії. Крім того, її використовують в сигаретах кретек в Індонезії, рідше - в кавових барах на Заході. У кулінарії гвоздика головним чином застосовується для приготування маринадів (грибних, фруктово-ягідних, м'ясних, овочевих, рідше рибних). Суміші прянощів, в які входить гвоздика, використовується в кондитерському, рибоконсерв
...
Читати далі »
|
Перець рожевий горошок
Це ідеальна спеція для ніжних, делікатних і легких страв. Ним приправляють фруктові супи і десерти, морозиво, шербети, коктейлі, компоти, алкогольні напої. Також додають в салатні соуси, маринади і розсоли.
...
Читати далі »
| |
|