Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Кардамон
18:37
Кардамон

Кардамон

Плоди дозрівають на третій рік і мають дуже сильний аромат з камфорними тонами і належать до числа найдорожчих прянощів, через що прозвані «царицею спецій». Кардамон — виражений тонік. На Близькому Сході та в Індії його прийнято додавати до кави і в чай ​​(т. з. бедуїнська кава і чай масала). При цьому зерна кардамону і кави часто перемелюють разом. При поєднанні з іншими спеціями кардамон, як правило, перебиває їх аромат. Для рецептів, у яких потрібні цілі стручки кардамону, загальноприйнятий еквівалент — 10 стручків відповідають 1 чайній ложці меленого кардамону.

Маса нетто: 100 г                                                    Ціна: 110 грн.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 353 | Додав: Ruslan91 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar