Головна | Реєстрація | Вхід
Світ Чаю та Кави
Каталог продукції
Чорний класичний чай [15]
Чорний ароматизований чай [25]
Зелений класичний чай [9]
Зелений ароматизований чай [22]
Трав'яні суміші та етнічні чаї [21]
Білі чаї та улуни [7]
Червоний чай [4]
Шу Пуери [8]
Шен Пуери [10]
Кава Арабіка [23]
Кава Робуста [5]
Суміші кави [4]
Ароматизована кава [7]
Цукор і спеції [16]
Меню сайту
Головна » 2014 » Вересень » 25

Demerara очерет (колотий кусковий)

Демерара - це різновид тростинного цукру, який отримав своє ім'я за назвою округу і річки, які знаходяться в Південній Америці, державі Гайана. Спочатку цукор Демерара надходив тільки звідти. На вигляд кристали цукру великі й тверді, мають золотисто-бурий колір. Буроватая забарвлення і особливий живий аромат і смак пояснюються домішкою меляси - обволікаючої кристали темно-бурої сиропообразной рідини зі своєрідним запахом.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 380 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Розмарин
 
З давніх давен розмарин використовують як лікарську рослину. Препарати з нього покращують память, дезінфікують повітря та протидіють молі, розмарин вико ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 445 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Аніс

Використовується як прянощі, також < ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 377 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Чебрець
 
Чебрець (чебрець, богороднична трава, чабер, чепчик) добре відомий у багатьох країнах, де його застосовують і як лікарський засіб, і як ароматну пр ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 559 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Кориця палички

Висушена кора&n ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 394 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Бадьян

В якості прянощів вживають сухі зрілі плоди бадьяна сьогодення (Illicium verum) в незмінному або молотом вигляді.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 422 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Перець білий горошок

Білий перець використають як пряність так як і чорний перець, за винятком солодких страв і напоїв. Прийнято вважати, що зі стравами з відвареного м'яса та  тіста, ця  пряність проявляє свої смакові  якості найкраще. Перець можна використовувати в цілому вигляді (горошком), а також мелений.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 420 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Гвоздика ціла

 Пряність широко використовується у всьому світі, в Європі та Азії. Крім того, її використовують в сигаретах кретек в Індонезії, рідше - в кавових барах на Заході. У кулінарії гвоздика головним чином застосовується для приготування маринадів (грибних, фруктово-ягідних, м'ясних, овочевих, рідше рибних). Суміші прянощів, в які входить гвоздика, використовується в кондитерському, рибоконсерв ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 399 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Перець рожевий горошок

Це ідеальна спеція для ніжних, делікатних і легких страв. Ним приправляють фруктові супи і десерти, морозиво, шербети, коктейлі, компоти,  алкогольні напої. Також додають в салатні соуси, маринади і розсоли. 

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 523 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Кардамон

Плоди дозрівають на третій рік і мають дуже сильний аромат з  ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цукор і спеції | Переглядів: 351 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Зелена кава

Арабіка Бразилія Сантос - це найвідоміший сорт бразильської арабіки. Смак насичений, помірно-кислий, з солодкими нотками і відтінками сухих спецій. Аромат тонкий, сбалансований. Напій, отриманий з цього сорту, має м'який, приємний смак. Бразилія Сантос надає напою м'який аромат, смачну насиченість і помірну кислотність. Цей вид кави відрізняється особливою м'якістю, стабільністю смаку, кавовим характером, не має ніяких сторонніх відтінків. Сорт рекомендується для тих, хто не любить екзотику, а віддає перевагу класичній каві. Маючи гарну насиченість, оксамитову консистенцію, стабільність та м'якість смаку, ця кава вражає ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 306 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Бразилія Сантос

Сантос - це найвідоміший сорт бразильської арабіки. Смак насичений, помірно-кислий, з солодкими нотками і відтінками сухих спецій. Аромат тонкий, збалансований. «Бразилія Сантос» відрізняється особливою м'якістю, стабільністю смаку, помірної кислотністю. Цей сорт рекомендується для тих, хто екзотиці віддає перевагу класичній каві.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 576 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Індія Плантейшн АА 

«Індія Плантейшн АА» - це арабіка вищої якості з міцним багатим смаком і шоколадним післясмаком, а іноді і з унікальним ароматом індійських спецій - гвоздики, кардамону і перцю. Має низьку кислотність. Легка гірчинка і оксамитовий смак цього сорту давно полюбилися цінителям в усьому світі. Ніжний і багатий, злегка кислуватий, з винним присмаком індійський кави добре доповнює інші сорти кави. Чудово підходить для будь-якого часу дня.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 437 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Колумбія Ексельсо

«Колумбія Ексельсо» - це, мабуть, найпопулярніший у світі сорт колумбійської арабіки, з добре збалансованим смаком, тонким, приємним, гармонійним ароматом і більшою кислотністю, ніж «Колумбія Супремо». У смаку готового напою переважають ноти кориці і мигдалю, в післясмаку - легка фруктова кислинка, в ароматі - пряні, шоколадно-горіхові. Ця кава чудово поєднується з молоком і вершками.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 407 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Сальвадор 

Сальвадорська арабіка - це легкий і ніжний кави, якому притаманні гарна кислотність, ніжний смак і ледь помітний, але різноманітний аромат. Смак легкий, м'який, з вершковим відтінком і шоколадними нотами, розкривається поступово, від ковтка до ковтка. Дивним чином в цьому сорті поєднується слідкувати-квітковий аромат з присмаком какао. У роті залишається квіткове післясмак з добре помітним фруктовим присмаком. У злегка остиглому напої з'являється дуже приємний м'який присмак мигдалю.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 365 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Танзанія АА 

«Танзанія АА» - чудовий сорт африканської арабіки, вирощується в тропічних високогірних лісах південного схилу гори Кіліманджаро. За смаком схожий на кенійську каву, але з багатшим і витонченим смаком і з меншою кислотністю. Урожай проходить первинну мокру обробку. Готовий напій «Танзанія АА» відрізняється насиченим, збалансованим солодкуватим смаком з легкою фруктовою кислинкою і м'яким, вишуканим ароматом. Чудово доповнить будь-яку високоякісну суміш, а в чистому вигляді задовольнить будь-якого гурмана.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 454 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Нікарагуа

Всенародна любов робить тутешній сорт кави особливим. Арабіка «Нікарагуа» володіє неперевершеним яскраво вираженим букетом середньої наси ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 359 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Ефіопія Мокко

Ця кава вирощується на гірських плато південної Ефіопії на висоті 1500 м. Збирається і обробляється виключно вручну. «Ефіопія Мокко» ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 427 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Індія Монсунд Малабар

 Вирощують цю каву на кавових плантаціях Індії, розташованих на плоскогір'ях південних районів Малабара. У всьому світі «Монсунд Малабар» визнаний експертами кр ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 429 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Ефіопія Сидамо 

Арабіка «Ефіопія Сидамо» відноситься до кращих світових сортів кави, будучи одним з найбільш м'яких і ніжних сортів арабіки, що виростають в Ефіопії. Знавці особливо цінують в «Ефіопія Сидамо» особливий винний присмак з фруктовим відтінком, більш яскраво виражений і насичений в порівнянні з іншими ефіопськими сортами. В ароматі відчуваються ноти бергамоту, абрикосові та чорничні тони, а також відтінки ванілі і какао. Настій густий, для післясмаку характерні відтінки ароматів підсмаженого хліба, карамелі, троянди і свіжих вершків.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 426 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Коста Ріка Тарразу


«Коста-Ріка Тарразу» - один з кращих в світі сортів арабіки, насичений і багатий, з чудово збалансованим смаковим і ароматичним букетом. Особливість цього сорту в тому, що кава зберігає все багатство смаку та аромату, навіть будучи холодною. Саме тому «Коста-Ріка Тарразу&raqu ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 417 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Ефіопія Йограчіф

Ефіопія - батьківщина кави, зокрема, арабіки. Йоргачіф - самий ароматний і якісний сорт арабіки цього регіону. Він дає багатий настій з дивовижним присмаком, в якому відчуваються виразні квіткові ноти. Цей сорт оцінюється знавцями як один з кращих. «Ефіопія Йоргачіф» - це ніжний фруктово-шоколадний смак з відтінком гострих спецій, прекрасним букетом, м'яким винним ароматом і легкою кислинкою. Добре поєднується з колумбійським і яванською ка ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 391 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Колумбія Супремо

«Супремо» у перекладі з іспанської - «чудовий». І дійсно, Колумбія відома як постачальник одних з найякісніших сортів арабіки. Місцеві стандарти якості найсуворіші у світі. Прекрасний оксамитовий смак, трохи солодкий, з легкою і приємною винно-фруктовою кислинкою.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 396 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Гватемала Антігуа 

Сорт Антигуа, вирощений в околицях однойменного міста, - один з кращих зразків гватемальського кави. «Антигуа Гватемала» відрізняється хорошою збалансованістю смако-ароматичної композиції. Аромат цієї кави можна охарактеризувати як кисло-солодкий, квітковий з цитрусовими нотами. Консистенція середня і густа. Смак яскравий, насичений, стрімкий, з ледь відчутною благородною гіркотою і пряно-шоколадними нотами в післясмаку.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 456 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Домініканська Республіка Барахона

Цей сорт вирощується в південно-західній частині Домініканської Республіки на кислих і вологих грунтах, зерно обробляється во ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 393 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Куба Альтура

Кубинський кави (як і кубинські сигари) заслужено вважається одним з найкращих у світі. Кава «Куба Альтура» - не виняток. Самі кубинці ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 354 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Замбія ААА 

Кавова Африка - це понад 30 країн, але найвишуканіший сорт кави вирощується на плантаціях Східної Африки, де і розташована Замбія. «Замбія ААА» - це відмінна арабіка, що відрізняється різноманітністю ароматів. Напій з цього сорту виходить пікантним, пряним, з присмаком кірки мандарина. Він залишає карамельний присмак і довгий післясмак з томно-фруктовими нотами, властивими виключно каві східно-африканських сортів.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 354 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Колумбія без кофеїну


 Масова частка кофеїну в «Колумбія без кофеїну» становить не більше 0,3% в перерахунку на суху речовину. Кофеїн витягують з зеленої кави сучасним способом з використанням природних агентів: кришталево чистої води з гірських джерел і ацетату етилу (EA). «Колумбія без ко ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 348 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Кенія АА 

Кенійська арабіка в усьому світі визнана одним з найпрестижніших сортів кави, а попит на неї зростає з кожним роком все більше і більше. Цей сорт славиться виразною індивідуальністю смакового букета, з фруктовими (часто лимонним або апельсиновим) відтінками, високою кислотністю, а також характерною формою зерен. Вона володіє терпкістю, приємною гостротою, винним присмаком і прекрасним тонким, але яскраво вираженим, хлібним ароматом. «Кенія АА» - ідеальний напій для цінителів м'якого і глибокого смаку в поєднанні з яскравим ароматом, довгим післясмаком і добре збалансованим букетом.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 371 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Колумбія Марагоджип 

Кава «Колумбія Марагоджип» виготовляється з великих зерен колумбійської арабіки, вирощеної на високогірних плантаціях (висотою аж до 2,000 метрів над рівнем моря). Збір та обробка зерен здійснюється виключно вручну, що гарантує найвищу якість. Готовий напій вражає яскравим, насиченим ароматом з відтінками пряженого молока і густим щільним смаком з легкою гіркуватістю. Цей сорт безумовно сподобається цінителям глибоких, яскраво виражених смаків кави.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 407 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Нікарагуа Марагоджип


Нікарагуанський Марагоджип вирощується на півночі і в центрі країни. Пристосовуючись до місцевих умов, він набуває смако-ароматичні характеристики тих грунтів, на яких росте. Вишуканий, добре збалансований оксамитовий аромат, настій середньої насиченості, з витонченим смаком і легкою кислинкою не залишать вас байдужими. Крім того, цей ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 332 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Мексика Марагоджип


Кава, відома як Марагоджип, відрізняється зернами-гігантами, що дають м'який ароматний напій. Цей сорт стане знахідкою для тих, хто воліє не дуже міцну каву з легкою кислинкою і горіховим присмаком. До того ж цей сорт досить рідкісний. Йому властиві густа консистенція, настій середньої міц ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 400 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Гватемала Марагоджип


Гватемальський Марагоджип є одним з кращих різновидів цього сорту і веде свій початок від однойменного бразильського сорту. Гватемальський кави відрізняється підвищеною кислотністю в порівнянні з нейтральними сортами кави арабіки, отже, добре поєднується як з нейтральними, так і з гіркими со ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Арабіка | Переглядів: 357 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Еспресо 500


Суміш з інтенсивним смаком на основі декількох видів арабіки (загальний вміст - 50%), індійської і в'єтнамської робусти. Арабіка забезпечує м'як ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Суміші кави | Переглядів: 344 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Еспресо 800

Центрально-американська арабіка (80%) з м'яким обволакивающим ароматом і солодкуватим присмаком і азіатська робуста (20%) з інтенсивним шоколадним ароматом і терпким смаком створюють дуже насичену, яскраву композицію. «Еспресо 800» - це ідеальний напій для тих, хто цінує тонкий, запашний, легкий, але насичений кави.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Суміші кави | Переглядів: 375 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Гранд Еспресо


«Гранд Еспресо» - це авторський рецепт Cagliari, який вже більше 20 років захоплює цінителів усього світу. Більше 8 видів арабіки та робус ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Суміші кави | Переглядів: 418 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Сублімована розчинна кава 

Розчинна сублімована кава - це продукт, виготовлений за сучасною технологією зневоднення і висушування замороженого продукту у вакуумі. З підготовлених кавових зерен проводиться екстракт, який заморожується. Потім за допомогою вакууму із замороженого екстракту витягується рідка частина. Зневоднена кавова маса дробиться на маленькі частинки. Смакові і ароматичні якості цього виду кави вище, ніж у гранульованого.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Суміші кави | Переглядів: 380 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Того 

  Цей сорт робусти вирощується на високорном плато Акпоссо (Того) і славиться своєрідним ароматом і насиченим смаком. Вміст кофеїну досить високе - до 2,5% в сирих зернах. Смаковий і ароматичний букет робусти «Того» прекрасно збалансований: м'який, але насичений смак з легкою кислинкою, фруктові ноти в послевкусии і тонкий насиченим аромат. Відмінно підходить для приготування еспресо і кави по-турецьки.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Робуста | Переглядів: 338 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Камерун 

Кава в Камеруні проводиться вже багато століть, і левову частку виробництва становить саме робуста. Смак камерунської робусти м'який, практично без гіркоти, з фруктовим присмаком. Цей сорт характеризується високим вмістом кофеїну в зернах. Камерунська робуста - це міцний насичений напій з оригінальним карамельним присмаком і чудовим ароматом. Як правило, робусту «Камерун» використовують в сумішах для додання фортеці.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Робуста | Переглядів: 386 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

 Індія Черрі АА 

Цей чудовий сорт робусти має багатий ароматом і дає гіркуватий напій середньої насиченості з ледь помітною кислинкою. Хоча в чистому вигляді робусту практично не вживають, цей сорт гурмани цінують і радять любителям дуже міцної кави. Крім того, «Індія Черрі AА» популярний в еспресо-сумішах, так як прикрашає готовий напій приголомшливою пінкою і легким горіховим присмаком. Головне не перевищуйте загальну частку робусти в 10-15%, щоб різкі ноти робусти НЕ перекрили ніжні багатошарові ноти арабіки.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Робуста | Переглядів: 336 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Індонезія

Азіатський сорт кави, вирощений серед тропічних лісів східної частини острова Ява (Індонезія), оброблений вологим методом. Індонезійська робуста славиться екзотичним ароматом і вишуканим смаком. Настій середньої міцності з легкою гіркуватістю. Зерно велике, однорідне, своєрідною подовжено-округлої форми. Ці риси різко виділяють цю каву серед інших видів, що дає можливість безпомилково визначити індонезійська кава по одному зовнішньо ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Робуста | Переглядів: 370 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

В'єтнам


Цей сорт робусти вирощується в провінції Дак Лак у центральному високогірному плато. Завдяки ідеальним умовам произростания, ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Кава Робуста | Переглядів: 416 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Туринський шоколад 

«Туринський шоколад» - це неймовірно смачне і елегантне поєднання насиченого смаку добірної індійської і колумбійської арабіки та аромату натурального гіркого шоколаду. Ця кава - ідеальний вибір для тих, хто цінує різноманітність смаків, але при цьому віддає данину класиці.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ароматизована кава | Переглядів: 373 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Молочна карамель 

Ароматний купаж на основі індійської арабіки «Монсунд Малабар» з глибоким шоколадним смаком і колумбійської арабіки «Колумбія Супремо» з легкої фруктовою кислинкою в післясмак. Глибокий терпкий смак кави вишукано відтінений солодкими карамелевими нотами в післясмаку і легкими молочними нотами в ароматі.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ароматизована кава | Переглядів: 381 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Коретто (коньяк) 

«Корретто з коньяком» - це легка імпровізація з рецептом популярного італійського кавового напою з однойменною назвою. Звичайно, на відміну від оригінального кави корретто, наш кави не містить ні грама алкоголю. Однак вишуканий купаж індійської і колумбійської арабіки з яскравим пряним ароматом і обволікаючим шоколодним смаком п'янить не менше. Додаткова коньячна ароматизація вишукано завершує композицію.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ароматизована кава | Переглядів: 439 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Ірландський крем 

Карамельно-молочний, обволікаючий смак цієї кави нагадує смак відомого ірландського лікеру «Бейліс» (англ. Baileys). Індійська і колумбійська арабіка створюють дуже інтенсивну, але при цьому м'яку смакову композицію з солодким ароматом і карамельним післясмаком. Додаткова ароматизация додає і без того ароматного і збалансованому купажу якусь вишуканість і завершеність.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ароматизована кава | Переглядів: 467 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Дика вишня 

  В основі цього купажу два види високоякісної арабіки - «Індія Плантейшн АА» і «Колумбія Супремо». М'який, збалансований смак і легке винне післясмак ідійской арабіки превосходно оттеняется глибокими карамельно-шоколадними нотами колумбійської арабіки. Цей букет чудово доповнює аромат солодких соковитих вишневих ягід.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Ароматизована кава | Переглядів: 474 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Шен Пуер міні точа класичний

Якісний шен пуер з класичним, приємно терпким смаком і ароматом чорносливу. При заварюванні досить великі листи дають золотистий ароматний настій. Тип пресування - міні точа (у перекладі з кит. «Чаша добра»), вагою 8 грам.

... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 339 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Земля (Серія «Небо і Земля»)
 
Відмінний шен пуер з яскравим смаком і ароматом чорносливу.  ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 433 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Небо (Серія «Небо і Земля»)

Високоякісний шен пуер, виготовлений на фабриці Менвон в місті Менхай (провінція Юньнань) в 2010-му році, спресований у форму млинця вагою 100 грам. При виготовленні використовувався урожай весни 2009-го року з Коричневих гір. При заварюванні дає золотистий настій з насиченим, солодкуватим смаком і квітковим ароматом.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 384 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Стародавні дерева з гори Цзінмай

Чудовий шен пуер з глибоким м'яким смаком і ароматом чорносливу. Сировина для виробництва було зібрано на найвідомішої високогірній плантації стародавніх дерев на горі Цзінмай. Виготовлений на заводі Юньхе (провінція Юньнань) в 2010-му році.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 416 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Зелена пагода

Класичний шен пуер. При заварюванні великі листи дають світло-бурштиновий настій з приємним терпким смаком і ароматом чорносл ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 367 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Досконалість

Свіжий шен пуер, виготовлений на фабриці Ланцзян Цзінмінь (провінція Юньнань) в липні 2012-го року. Спресований у форму млинця ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 431 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Стародавні дерева Бада

Цей шен пуер виготовлений в 2012-му році в провінції Юньнань на заводі Юньхе, спресований у форму млинця вагою 357 г ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 403 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Стародавні дерева Нака
 
Шен пуер відмінної якості з приємно терпким смаком і яскравим квітковим ароматом. Виготовлений з високоякісног ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 361 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Зелена гора


Чудовий шен пуер, виготовлений в червні 2009-го року на чайній фабриці Ціньсі («Золота класика») в провінції Юньнань. При заварюванні дає золотистий настій з класичним, терпкуватим смаком і насиченим ароматом чорносливу.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 377 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

Весна в Менхаї

  Виготовлений в Менхай (провінція Юньнань) на заводі Юньхе в 2011-му році, цей шен пуер порадує цінителів класичним терпкуватим смаком з легким солодким присмаком і яскравим ароматом сухофруктів.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Шен Пуери | Переглядів: 382 | Додав: Ruslan91 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)