Розмарин
З давніх давен розмарин використовують як лікарську рослину. Препарати з нього покращують память, дезінфікують повітря та протидіють молі, розмарин використовувався як збуджуючий засіб, завдяки подразнюючим властивостям камфори, яка міститься в його маслі. Крім того, він сприяє виділеннюшлункового соку та покращує діяльність шлунку та кишківника. Розмарин має терпкуватий, злегка гіркуватий смак, з приємним хвойним, камфорним запахом, що робить його дуже популярною приправою. Розмарин використовують в кулінарії як прянощі для приготування різноманітних страв з риби та м'яса, в невеликій кількості вони додаються до овочевих супів і страв, в салати, м'ясні фарші, до смаженої птиці. Надають приємного смаку м'яким сирам, картоплі, грибам, капусті та маринадам.
Маса нетто: 100 г Ціна: 14 грн.
|